2016-02-03 08:54:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Új barátokra tehet szert

Napi horoszkóp február 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Szabadság és felüdülés – ez a kulcsszó mára. Most még a barátságai is izgalmasabbá válnak és megújulnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van az Uránusszal, fennáll a veszekedések, a bánkódás, a törések és a fejfájás veszélye. Ha lázad a hagyományok ellen, annak pénz- vagy tekintélyvesztés lehet a következménye.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai bolygóállások hajlamossá teszik arra, hogy új és szokatlan dekorációt keressen az otthonába. Legyen azonban megfontolt, mert az ízlése most a rendkívüli dolgokra van „beállítva”, és lehet, hogy a tranzit elmúltával már nem is fognak annyira tetszeni a szerzeményei...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében együtt áll a Szaturnusszal. Ne keseredjen el, ez a tranzit viszonylag rövid ideig tart, és a dolgok biztosan nem állnak annyira rosszul, mint ahogyan most érzi.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap kedvezőtlen kapcsolatban van a Marssal, valószínűleg türelmetlenné válik mindenféle kötöttséggel és korlátozással szemben, az élet minden területén, még a párkapcsolatán belül is. Ilyenkor szinte vonzza az új ismeretségeket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne féljen önmagát adni! – ezt üzenik ma a csillagok. Ha most valami miatt elégedetlen, könnyen szakításra kerülhet sor, legyen szó emberekről, vagy helyzetekről. Ma lesz bátorsága megtenni a kiigazító lépéseket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygóállások kedveznek annak, hogy műszaki dolgokkal kapcsolatos tanulmányokba kezdjen. Most új barátságokra tehet szert, sőt házassági lehetőségek is nyílhatnak, álljon készen a változásokra!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Régi kapcsolatai egyszer csak idejétmúltnak vagy túl konzervatívnak tűnnek, mert új és különleges emberek lépnek be az életébe. Ez okozhat némi zavart, ha túl merevvé vált, de a fejlődése szempontjából most erre van szükség.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Belső változásokon megy keresztül, és az, amit eddig természetesnek tartott az életében, most hirtelen szűknek bizonyul. Sokat fejlődhet, ha nem rest tanulni új ismerőseitől.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Három, a Bak jegyében álló bolygó is támadást kap az Uránusztól. Ha nem elég felkészült, vagy megpróbál kibújni a felelősség alól, mindent elveszíthet, aminek az eléréséért olyan sokat küzdött. Minél idősebb, annál jelentősebb ez az időszak az életében.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Azok a házasságok és kapcsolatok, amelyek nem állnak elég szilárd lábakon, nehezen élik túl a mostani bolygóállást, a most kezdődő kapcsolatok pedig rövid életűnek bizonyulnak. Az elköteleződéssel jobb lenne megvárni a tranzit végét.

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygóállás arra ösztönzi, hogy felfedezze az önkifejezés új, szabadabb útjait. Ez együtt jár azzal, hogy mindent, ami az életében már idejétmúlt, levetkőzzön és megújítson. Mindez igaz a kapcsolataira is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: